Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Skattejurist og Økonomi- og skatterådgiver

Norges Bondelag er en fagorganisasjon for både bønder og alle andre som synes at norsk matproduksjon er viktig. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Vi har ca. 62.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 115 ansatte i organisasjonen, hvorav 57 ved hovedkontoret i Schweigaards gate i Oslo og 58 fordelt på våre 17 fylkeskontorer. Internettadressen er

NORGES BONDELAG søker:
Skattejurist (advokat/advokatfullmektig) og Økonomi- og skatterådgiver

Ved vår avdeling for regnskap- og juridisk service har vi for tiden ledig 2 stillinger knyttet til avdelingens servicefunksjon ovenfor regnskapskontorene i landbruket. Avdeling for regnskap og juridisk service utvikler og tilbyr servicetjenester til 360 samarbeidende regnskapskontor i landbruket. Vi kan tilby et interessant og uformelt arbeidsmiljø med høy faglig kvalitet. Avdelingens hovedprodukter er kurs- og informasjonsvirksomhet, samt IT-verktøy for regnskapsbransjen. Det er for tiden 17 medarbeidere i avdelingen, herav 8 advokater.

Arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner - Skattejurist:

Ønskede kvalifikasjoner – Økonomi- og skatterådgiver:

Vi ønsker oss to resultat- og serviceorienterte medarbeidere med gode relasjonsbyggende egenskaper. Stillingen medfører noe reisevirksomhet, og gir gode muligheter for selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver. Bakgrunn fra eller god kjennskap til norsk landbruk er en fordel. Vi tilbyr godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer, sentrumsnære nye moderne lokaler, fleksitid, noe reisevirksomhet, gode personal- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

Nærmere opplysninger om stillingen ved avdelingssjef Arnstein Tveito, tlf. 975 64 613 eller personalsjef Catharina B. Andersen, tlf. 905 15 152.

Kort søknad med CV sendes innen 20. mai 2017, til bondelaget@bondelaget.no eller til Norges Bondelag, Postboks 9354 Grønland, 0135 OSLO.

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no