Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Administrerende direktør

Norges ledende aktør innen frukt og grønt

Vi søker en forretningsorientert leder til å videreutvikle den største aktøren i Norge innen frukt og grønt til dagligvare, storkjøkken og industri. Du vil få spennende og krevende oppgaver knyttet til innovasjon og forbedring i hele verdikjeden på produksjons-, produkt- og markedssiden.
Stillingen medfører omfattende kontakt og samarbeid med eiere, samarbeidspartnere, dagligvarekjedene, myndigheter og interesseorganisasjoner.

Du må ha solid ledererfaring fra større, komplekse virksomheter, gjerne innen matproduksjon, dagligvare eller landbruk og må fremstå som en markedsorientert, samlende og tydelig leder både internt, i medlemsorganisasjonen, i media og mot kunder.

Hovedoppgaver: 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Gode kandidater er helhetstenkende og har en motiverende lederstil, godt strategisk overblikk samt gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.


Gartnerhallen er i dag Norges største produsentorganisasjon innen frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies av 1165 frukt- og grøntprodusenter. Gjennom et sterkt fagmiljø og gode leveringsavtaler, sikrer grøntprodusentene i Gartnerhallen at forbrukerne får norske kvalitetsprodukter hele året. Gartnerhallen samarbeider med de store markedsaktørene i grøntnæringen i Norge, både innen industri, distribusjon og omsetning. Gartnerhallen har 11 ansatte i sentraladministrasjonen og omsetter årlig for ca. 2,3 mrd. kroner. www.gartnerhallen.no

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no