Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Salgssjef I-mek

Vi søker en dyktig salgssjef I-mek (innendørsmekanisering) med kontorsted i Harstad.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

Kun elektroniske søknader via vårt rekrutteringsverktøy vil behandles (klikk på "Til søknadskjema" på denne siden). Husk å legge ved relevante vedlegg.

Om Felleskjøpet:
Felleskjøpet er den ledende leverandør av driftsmidler, varer og tjenester til norsk landbruk. Gjennom vår butikkjede satser vi aktivt innen hage, friluftsliv og kjæledyr. I tillegg har vi betydelig aktivitet innenfor næringsmidler, samt grøntvirksomhet. Konsernet har en omsetning på 15,5 mrd., 3000 medarbeidere og 45000 eiere.

Maskindivisjonen har ca. 85 selgere og 42 verksteder spredt over hele landet. Vårt mål er å være Norges fremste leverandør av traktor, maskiner, utstyr og innendørsmekanisering til landbruket og bedriftsmarkedet. Vi forhandler kjente merkevarer som blant andre John Deere, Kverneland, Väderstad og DeLaval.

I 120 år har vi vært en av landbrukets viktigste samarbeidspartnere. Det skal vi fortsatt være, samtidig som vår fagkompetanse skal komme alle til gode. Vi har mål om fortsatt vekst, både innen landbruksvirksomheten og gjennom våre mange datterselskaper. 

Vår visjon er å bidra til et levende og grønt Norge – både fordi vi bryr oss litt ekstra og fordi vi vet vi kan. Derfor søker vi deg som er serviceinnstilt og klar for nye utfordringer.

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no