Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Journalistvikar

Fagbladet Norsk Landbruk er landets viktigste kunnskapskilde for aktive bønder. Bladet når 70.000 lesere på papir og 30.000 på nett hver måned. Norsk Landbruk ble stiftet i 1882 og eies av Tun Media.

Da en av våre journalister skal ut i fødselspermisjon søker vi en skrivedyktig vikar som kan steppe inn i et 12 måneders vikariat fra og med 1. august 2017. Vi leter etter deg som både har interesse for matproduksjon og journalistisk teft. Du må kunne ta selvstendige avgjørelser for hva som er en god sak for vårt publikum, og ikke være redd for å plukke opp telefonen eller reise ut på reportasjetur i vårt langstrakte land.

Arbeidsoppgaver

Du vil inngå i et team på fem journalister som produserer nyheter og fagartikler om husdyr, teknikk, planter og økonomi.  Vi ser gjerne at søkere har høyere utdanning innen et relevant fagområde og at de behersker både norsk og engelsk. Vi ser også at du kan håndtere et kamera, at du har interesse for video og at du har førerkort for personbil.

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver og et trivelig og moderne arbeidsmiljø sentralt i Oslo. Lønn etter avtale og ferske hveteboller hver fredag.

Søknadsfrist: 17. april

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Iver K. Gamme på telefon 950 49 233 eller utgavesjef Camilla Mellemstrand på telefon 456 89 023

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no