Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Fagrådgiver (vikariat)

 

Vi søker fagrådgiver til spennende miljø

Norsvin søker etter fagrådgiver i ett års vikariat. Arbeidsoppgaver vil være brukerstøtte og utviklingsoppgaver innen Ingris, utvikling av studiekurs og annen kunnskapsformidling til svineprodusenter og rådgivere.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Kontorsted vil være Norsvins hovedkontor i Hamar. Deltidsstilling kan vurderes dersom du kan jobbe fulltid i perioder. Noe reisevirksomhet må påregnes. Oppstart ca 1. juni, om mulig tidligere. For den rette kandidaten kan det være muligheter for videre engasjement i Norsvin. 

Om arbeidsgiveren

Norsvin er et samvirkeforetak (SA) eid av norske svineprodusenter. Norsvins forretningsområder er forskning, utvikling, produksjon og salg av svinegenetikk. I 2014 fusjonerte Norsvin sin internasjonale virksomhet med det nederlandske selskapet Topigs. Topigs Norsvin er i dag verdens nest største selskap innen svinegenetikk. Norsvin har også en viktig funksjon som interesseorganisasjon, for å ivareta svineprodusentenes faglige og økonomiske rammebetingelser. Norsvin holder til i nye og moderne lokaler i Hamar sentrum, og er i dag ca. 70 ansatte.

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no