Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Norsvin søker Forsker

 

Vil du ta del i vår innovative reise? 

Til våre forskningsprosjekter innen avl og genetikk søker vi etter forsker i 100 % fast stilling. Norsvins forskergruppe har en viktig rolle i videreutviklingen av avlsmaterialet, både for den norske svineprodusenten og for våre internasjonale kunder. Norsk husdyravls suksess er basert på riktig kvalitet, god helsestatus, høy kompetanse og velorganiserte avlssystem. 

Arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi kan tilby:

Prosjektene vil gjennomføres i samarbeid med Norsvin sitt FoU-team, bestående av 12 forskere. Norsvins FoU-team har et tett samarbeid med tilsvarende team i Topigs Norsvin. Forskeren rapporterer til Norsvins forskningssjef. Arbeidssted er Norsvin sitt hovedkontor på Hamar.

Om arbeidsgiveren

Norsvin er et samvirkeforetak (SA) eid av norske svineprodusenter. Norsvins forretningsområder er forskning, utvikling, produksjon og salg av svinegenetikk. I 2014 fusjonerte Norsvin sin internasjonale virksomhet med det nederlandske selskapet Topigs. Topigs Norsvin er i dag verdens nest største selskap innen svinegenetikk. Norsvin har også en viktig funksjon som interesseorganisasjon, for å ivareta svineprodusentenes faglige og økonomiske rammebetingelser. Norsvin holder til i nye og moderne lokaler i Hamar sentrum, og er i dag ca. 70 ansatte.

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no