Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Avlskonsulent

Vi søker etter avlskonsulent i 100 % fast stilling, for snarlig tiltredelse. Arbeidsoppgaver er i hovedsak utføring av felttest i Norsvins avlsbesetninger, fortrinnsvis i region øst.  Felttesten består av unggrismåling, eksteriørbedømming og avlsrådgivning. Stillingen inngår i et team på syv medarbeidere og arbeidet utføres i tett samarbeid med våre dyktige avlsbesetninger.

Vi kan tilby:

Kvalifikasjoner:

Vi tilbyr et interessant og stimulerende arbeidsmiljø med gode muligheter for faglig utvikling. Stillingen er tilknyttet Norsvins avlsavdeling. Mye reisevirksomhet må påregnes. Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen gis av Tove Olsbyengen, tlf. 951 55 020. Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til tove.olsbyengen@norsvin.no eller til Norsvin, Storhamargata 44, 2317 Hamar.  

Søknadsfrist: 20. januar 2017

 

Om Norsvin SA

Norsvin er et samvirkeforetak (SA) eid av norske svineprodusenter. Norsvins forretningsområder er forskning, utvikling, produksjon og salg av svinegenetikk. Gjennom selskapet Topigs Norsvin, som er et av verdens største innen svinegenetikk, distribueres Norsvins genetikk i det internasjonale markedet. Norsvin SA har også en viktig funksjon som interesseorganisasjon, for å ivareta svineprodusentenes faglige og økonomiske rammebetingelser. Norsvin holder til i nye og moderne lokaler i Hamar sentrum, og er i dag ca. 70 ansatte.

 

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no