Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Fagkoordinator grovfôr

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) består fra 2017 av 11 regionale rådgivingsenheter og en sentralenhet på Ås. Vi har totalt ca. 360 medarbeidere og dekker hele landet. Vår visjon er «Kunnskap for framtida». NLR skal utvikle og levere helhetlig, kunnskapsbasert og uavhengig rådgiving tilpasset landbruksnæringas behov.

NLR har i sentralenheten ledig 100 % fast stilling som fagkoordinator grovfôr.

Arbeidsoppgaver:

Vi søker en person med:

Koordinatoren må ha anlegg for selvstendig arbeid og gode evner til å bygge relasjoner mellom fagmiljøer og fagpersoner. Vi ønsker oss en person med faglig tyngde og gode formidlingsevner, som kan vise tydelighet i forhold til ledelse/koordinering og videreutvikle kulturen for bygging og deling av kompetanse blant NLRs grovfôrrådgivere.

Koordinatoren rapporterer til avdelingsdirektør fag i NLR. Kontorplassering etter nærmere avtale. Vi anser det som viktig at koordinatoren sitter i et aktivt NLR-miljø.

Vi kan tilby et landsdekkende lag med meget dyktige grovfôrrådgivere og en gledelig stor interesse for utvikling av grovfôrproduksjon. Konkurransedyktige pensjonsbetingelser og lønn etter avtale.

 

Opplysninger om stillingen stilles til avdelingsdirektør Kåre Oskar Larsen, telefon 906 97 883, eller seniorrådgiver Jon Mjærum, Norsk Landbruksrådgiving, telefon 915 14 278.

Søknaden sendes Norsk Landbruksrådgiving, Osloveien 1, 1433 Ås, eller på e-post: hr@nlr.no

Søknadsfrist 15. januar 2017

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no