Tuntorgets logo
LANDBRUKETS STILLINGSMARKED

Selgere landbruksmaskiner

Aase Landbruk As søker selger til avdeling Sandnes og Førresfjorden. Vi søker en person som er resultat orientert og har den rette kremmerånden. En som tar iniativ og skaper entusiasme som smitter til kollegaer og kunder. En med innstillingen ingenting er umulig-noe er bare litt vanskeligere! Du må ha gode norsk kunnskaper og beherske engelsk. Kjennskap fra landbruksbransjen, fortrinnsvis fra salg av landbruksmaskiner, men og veldig interessant med deg som eksempelvis har jobbet med salg av maskiner mot entrernør bransjen, kommunalt , park og anlegg. Du må kunne yte noe ekstra i travlere perioder, beregne noen messer i helger og enkelte ganger avlegge et kundebesøk på kvelder.

Stillingen innebærer:

Kompetanse:

Personlige kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

 Vi ønsker fortrinnsvis svar fra søkere som utfyller ønskede kvalifikasjoner! Ved ekstra stor søknadsmengde kan det desverre ikke garanteres svar til annet enn aktuelle kandidater. Vi forbeholder oss retten til å tilsette stillingene før absolutt søknadsfrist om vi finner riktig kandidat

Om arbeidsgiveren

Aase Landbruk AS har sitt hovedkontor i Sandnes og avdelinger på Førresfjorden i Tysvær, Hægeland og Sande i Sunnfjord. Firmaet har røtter tilbake til 1974 og er et familie eid firma.
Vi importerer McCormick traktorer og har en utstrakt import og produksjon av redskaper og utstyr til landbruket. Firmaet har solid økonomi og regner med å omsette for mellom 80-90 mill i 2017.

 

Se flere stillinger
Stillingsmarkedet er levert av Tun Media AS
ANNONSEBESTILLING
Annonseavdelingen
21 31 44 44
annonse@tunmedia.no